Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Πίσω στη βάση


Μετά απο μακράν απουσία λόγω διακοπών είπα να κάνω μια εμφάνιση (και κανα 2 ακόμα σαν guest star) πριν την αναχώρηση μου για Αθήνα....εκεί η σύνδεση του internet προβλέπεται να καθυστερήση λιγουλάκι...στην Ελλάδα ζούμε οι προθεσμίες είναι για τα μάτια του κόσμου, οπότε δεν θα είμαι τακτική στη blogoσφαιρα μέχρι να τακτοποιηθώ και να ανακαλύψω κανα ιντερνετ καφέ στη περιοχή.

Οι διακοπές ήταν απο τις καλύτερες, αν εξαιρέσεις που εν μέσω θάλασσας και ήλιου μου τηλεφώνησαν 2 φορές απο την δουλειά που περίμενα απάντηση, την πρώτη για να με καθυσηχάσουν οτι κατα 90% προσλαμβάνομαι μόλις επιστρέψει ο manager απο διακοπές και τη 2η για μου πουν τελικά οτι θα πάρουν κάποια άλλη.....λογικό εκει στη Μύκονο που έκανα τα μπάνια του ο manager κάποια καλύτερη υποψήφια θα γνώρισε.....επρεπε να βάλω μπικίνι στο τελευταίο interview αντι για κουστουμάκι γιάπισσας (γμτ το dressing code τους).
Πάνω στην απογοήτευση και τον πανικό μου έτρεχα σε internet καφέ να στέλνω βιογραφικά....η παράνοια κράτησε λίγες ώρες...μετά ήρθαν τα ρακόμελα και ξεχάστηκα.

Η Αμοργός είναι ενα φανταστικό νησί απο τη μιά θάλασσα και απο την άλλη βουνό και άγρια ομορφιά, είναι για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.
Οι παραλίες άλλες βραχώδεις, άλλες με βότσαλο, άλλες με άμμο, καλύπτουν όλα τα γούστα και αν ξεφύγεις λίγο απο τις κλισέ γνωστές που πάει όλος ο κόσμος (χωρίς ποτέ να είναι overcrowded) μπορεις να ανακαλύψεις πολλά μικρά κολπάκια.Το δροσερό αεράκι της ημέρας κρατάει και το βράδυ οπότε το αγαπημένο μου ρούχο των διακοπών μετά το μαγιό αναδείχτηκε το μπουφανάκι μου (είμαι κρυουλιάρα).
Η Χώρα είναι απο τις πιο όμορφες που έχω δει όπως και όλα τα ορεινά χωριουδάκια, οι τιμές φυσικά στην Χώρα ήταν τσιμπημένες αλλά σε άλλα χωριά όπως τα Θολάρια έτρωγες φοβερό φαγητό σε απίστευτα χαμηλές τιμές και απολάμβανες και νησιώτικα απο 70χρονους παππούδες.
Στην Αμοργό συμπάθησα το ρακόμελο και ανακάλυψα την ψημένη ρακί και εθίστηκα, με χαλάει που πλέον πρέπει να παραγγέλνω τα κλασικά ποτά τώρα που γύρισα.
Εμεινα 12 μέρες και έφυγα μόνο και μόνο για την αλλαγή το κάμπινγκ Καστάνης (ναί κάνω διαφήμιση το αξίζει) που έμενα ήταν το πιο καθαρό που έχω πάει στη ζωή μου και ο κόσμος που γνώρισα εκεί (και ήταν πολύς πιστέψτε με) ανοιχτόκαρδος, γελαστός και ακομπλεξάριστος, τόσο οι τουρίστες Ελληνες και ξένοι όσο και οι ντόπιοι.
Δεν θα αναφερθώ στην χαλάρωση, τη ρέκλα και τα απίστευτα βιβλία που διάβασα, σε άλλο ποστ αυτά.

Φεύγωντας απο Αμοργό λέμε δεν πάμε μια βόλτα και απο Πάρο αλλά ας μείνουμε Αντίπαρο που είναι πιο γραφικό και μικρό νησί....
Η Πάρος εχει τρελό τουρισμό ένας χαμός μου θύμισε τη Χαλκιδική, δεν λέω όμορφο νησί και υπάρχουν και παραλίες που δεν είναι πήχτρα στον κόσμο, τα κάμπινγκ είναι πολύ όμορφα αλλά δεν με κέρδισε είναι η αλήθεια.
Η Αντίπαρος είναι μια σταλιά μολις 5 λεπτά απο τη Πάρο με ένα και μοναδικό κάμπινγκ πολύ ροκ....πάρα πολύ ροκ .......και πάρα πολύ βρώμικο.....και πάρα πολύ συνωστισμένο....και δεν κοιμάται ποτέ....4 βράδυα μείναμε....μόνο για ύπνο πηγαίναμε....τώρα που το σκέφτομαι γελάω αλλά τη μέρα που γυρνούσαμε Αθήνα χαιρόμουν αφάνταστα που έφευγα απο κει μέσα.

Με τον καλό μου τα καταφέραμε και επιζήσαμε για πρώτη φορά 20 μέρες συνεχόμενες μαζί....ήταν ένα καλό τεστ....σε ευχαριστώ που με άντεξες ξέρω ώρες ώρες είμαι σπαστικιά μην πεις ποτε οτι δεν σε προειδοποίησα!!

Σε 10 μέρες θα είμαι κάτω, για 2 βδομάδες και μετά ξανά πάνω εκλογές , βαφτήσια, πέρα δώθε θα είναι ο Σεπτέμβρης έτσι για να μην μου έρθει απότομο, μπορεί να φανώ τυχερή και να βρώ και δουλειά μέσα στο μήνα όπως και να έχει δεν απογοητεύομαι πρέπει να γίνω λίγο αισιόδοξη ισως αν το πιστέψω να μου πάνε όντως όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας τον 15αύγουστο να είστε καλά!!!!

10 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τουλάχιστον πέρασες καλά, παρά την τσατίλα της ανεργίας και του ψαξίματος. Σε περιμένουμε στην παρέα μας.

patsiouri είπε...

Κοριτσάρα μου ήμουν πολύ μακριά από την τεχνολογία στη γιορτούλα σου! Γι αυτό σου εύχομαι ολόψυχα τώρα ότι μα ότι επιθυμείς! Ηρθα για λίγο Αθήνα, ξαναφεύγω αύριο, γυρίζω σε καμιά βδομάδα, θα τα πούμε, φιλιά στον ήρωα!

Ανώνυμος είπε...

Που χαθηκες εσυ;
Εντελως τυχαια το ανακαλυψα οτι γυρισες με σικουελ μπλογκ!

An-Lu είπε...

Μπράβο πουλάκι μου!
Το καμπινγκ το σημειώνω για κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον!
Καλό αποκαλόκαιρο!
;-)))))

fevis είπε...

Άντε, με το καλό.... Σε περιμένουμε...:-)

kanataki είπε...

ώστε την κάνεις λοιπόν για Αθήνα

υγ μετράμε - 1!

Memphis Ex Noel είπε...

Το Μαράκι Φεύγει....
Ο Memphis Walker ερχεται...
ΧΙΧΙΧΙΧΙ

candy's τετραδιάκι είπε...

Mαρακι ξεχασα οτι γιορτασες..
Αν και καθυστερημενα,χρονια πολλα ;)

patsiouri είπε...

Που είσαι ρέ??? Όλα καλά???

ΦANTAΣΙόΠΛΗΚΤΟΣ... είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....ΚΑΛΟ "ΤΑΞΙΔΙ" ΤΩΡΑ...ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.....ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ...