Τρίτη 8 Μαΐου 2007

Bad Luck


Δεν λένε οταν σβήνεις τα κεράκια στην τούρτα να κάνεις μια ευχή?
Η δικιά μου ήταν απλή, δεν ζητάω τρελλά πράγματα απο τη ζωή ούτε να μου έρθουν ουρανοκατέβατα πεντακοσάευρα (οχι οτι θα με χάλαγε), θέλω όσο είναι δυνατόν τα οικονομικά μου να μην χειροτερέψουν, στα επαγγελματικά να μην δυσκολέψουν οι συνθήκες εργασίας μου για τους λιγοστούς μήνες που θα παραμείνω ακόμα σε αυτό το κλουβί με τις τρελές και στα προσωπικά μου να γίνουν αυτά που σχεδιάζουμε με τον καλό μου και σύντομα να ανοίξει ενα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μας.

Την επόμενη μέρα των γενεθλίων μου με τρακάρανε, προφανώς του απο πίσω του άρεσε πολύ ο κώλος του yaris και θέλησε να γνωριστούν καλύτερα....το τράνταγμα και το άγχος που έφαγα (καθότι άμαθη σε τέτοια) δεν ξεπληρώνονται με τίποτα, μπορεί να τα ξεκαθαρίζουν όλα οι ασφαλιστικές αλλά δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να τρέχω και για το αυτοκίνητο, μου τρώει τον μισό μου μισθό μου τη δίνει οταν μου τρώει και τον χρόνο μου.....εκτος αυτού ανακάλυψα και ένα βαθούλωμά κάτω απο τον δεξί καθρέφτη απο πέτρα....γ@μω τους κωλόδρομους μας!!!!


Φυσικά το δώρο μου το πήρα και απο τη δουλειά μου καθότι έφαγα παρατήρηση που εχω ανοιχτή σελίδα του ίντερνετ όλη μέρα (το mail μου εχω ανοιχτό βρε ηλίθιε).....φυσικά η δουλειά που βγάζω όλη μέρα, το στομάχι που δένεται κόμπος απο το άγχος και τα δάκτυλα που πονάνε απο τη συνεχή πληκτρολόγηση και το γράψιμο και ώρες ώρες τρέμουν σαν να έχω parkinson δεν σημαίνουν τίποτα.....αφού εχω ανοιχτή σελίδα του ίντερνετ αρα χαζολογάω......
δεν φτάνει ρε βόδια που δουλεύω σαν βοηθός λογιστή ενώ υποτίθεται είμαι γραμματεία διεύθυνσης...που με πληρώνεται ψίχουλα και γκαρίζω ολόκληρη τη χρονιά για μια αύξηση της προκοπής και επειδή αντι για 20 ευρά δώσατε 50 νομίζετε οτι θα σας κάνω τεμενάδες...που προσπαθείτε να με πείσετε οτι δουλειές δεν υπάρχουν και πρέπει να χαίρομαι που πληρώνομαι 1η του μηνός και οτι πρέπει να περιορίσω τις απαιτήσεις μου γιατι άλλοι κατορθώνουν και ανοίγουν σπίτι με αυτά τα λεφτά....Απο αύριο με λίμα να φτιάχνω τα νύχια μου θα 'ρχομαι σαν σωστή γραμματέας!!!
Ναι ρε φίλε ξέρω παιδιά που βγάζουν μαζί 1500 ευρώ και πληρώνουν εναν δικό μου μισθό για δόση δανείου και με τα υπόλοιπα 800 ζούνε, στερούνται τα πάντα και πάντα παίρνουν και βοήθεια απο τους γονείς και ετοιμάζονται να κάνουν και παιδί!! Για να το ταίζουν και να το ντύνουν οι παππούδες?

Λυπάμαι αλλά δεν είμαι τέτοιο παιδί εγώ ρε μεγάλε και δεν γουστάρω να παίρνω επιδότηση απο τους γονείς μου για να λέω οτι προχώρησα στη ζωή μου....έτσι δεν προχωράω με βάζουν στο καροτσάκι και με κάνουν βόλτα σαν να είμαι πάλι 3!! Και όχι δεν είμαι ηλίθια που θέλω οι γονείς μου αντί να μου δίνουν βοήθεια να τρώνε τα λεφτά που τους περισσεύουν για την πάρτυ τους , αυτοί δεν στέρήθηκαν στη ζωή τους, δεν πρέπει κάποια στιγμή να χαλαρώσουν λίγο, ποιος σου λέει ρε φίλε οτι είναι υποχρεωμένοι μέχρι τα γεράματα να τρέφουν εμένα?
Και στην εκδήλωση που επιμένετε κύριε γενικέ να παρεβρεθώ γιατι προφανώς με θεωρείτε ωραία γκόμενα και κάνω για γλάστρα για να μιλάω με τους "εχω 5 φράγκα και νομίζω οτι μπορώ να αγοράσω τους πάντες" , να χάσω ολόκληρο το Σαββατοκύριακό μου, το ταξίδι που ξέρετε οτι είχα κανονίσει για εκείνη την ημερομηνία, να κάνω την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων...ποιά εγώ μια απλή γραμματέας οπως λέτε...για το καλό της εταιρίας είστε γελασμένος!!!! Εσύ που βγάζεις 9.000 χιλιάρικα το μήνα να νοιαστείς για το καλό της εταιρίας ρε εγώ για ποιο λόγο?
Και φυσικά θα έρθω ρε αφού πρέπει αλλά θα τσακίσω τον μπουφέ και τα ακριβά κρασιά, θα περιφέρομαι σαν ψιλομύτα και θα με πληρώσεις και υπερωρίες και δουλειά Σαββατοκύριακου οχι επειδή είμαι στραβή και μου χαλάς το πρόγραμμα αλλά επειδή είμαι και στραβή και αυτό που δικαιούμαι ρε θα μου το πληρώσεις και αν δεν σου αρέσει μπορείς κάλλιστα να με απολύσεις, να μου δώσεις αποζημιώση 2μιση ετών και να πάρω το ταμείο ανεργίας μου μέχρι να βρώ δουλίτσα.

Και ναι ρε απόβλητο της σάπιας κοινωνίας μας θα βρώ δουλειά σαν βοηθός λογιστού με τον μισθό που δικαιούμαι και ας υπάρχει ανταγωνισμός και ας μην έχω μπάρμπα και ας μετακομίσω στην Αθήνα παρόλο που το φοβάμαι και ας τρώω τα παραπάνω λεφτά στα μεταφορικά, γιατι σε 2 χρόνια θα έχω μαζέψει την προϋπηρεσία μου και θα κάνω δική μου δουλειά και ίσως σε 6-7 χρόνια να με κοιτάς με φθόνο επειδή δεν σε άκουσα και ίσως επειδή δίνοντας σωστές συμβουλές στο δικό σου το παιδί παραμένει ακόμα άνεργο και διαβάζει για τον επόμενο διαγωνισμό του Ασεπ.

Αυτά απο μένα....για να μην αναρωτιέστε γιατι εξαφανίστηκα...εχω τρελλά κέφια λέμε!!

10 σχόλια:

Μαράκι είπε...

γιατί δεν μπορώ να βαλω τη φώτο μου ρε γαμώτο !!!!!!!

candy's τετραδιάκι είπε...

Μαρακι πρεπει να βαλεις στο προφιλ το λινκ που ειχες βρει την φωτο!

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Μήπως προσπάθησες να βάλεις τη φωτο μόλις είχες γράψει αυτό το κείμενο και ήσουν τσιτωμένη..;

Παιδίσκη ερωμένη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
UrbanTulip είπε...

πω πω χαμός! μα τι έγινε;

Το μεγαλο μας τσιρκο είπε...

....ε ρε χάλι της Θεσσαλονίκης....

zouri1 είπε...

καλα θα πανε ολα...

Zooman είπε...

http://zooman-world.blogspot.com/2007/05/challenge-accepted.html

An-Lu είπε...

Μη μασάς!
Τράβα μπρος και άστους να κουρεύονται!

insomnia#3 είπε...

kalo !!! kalo !!!
eπιτέλους και κάποια που δεν κλαψουρίζει αλλά τους τα χώνει και συνεχίζει keep going μικρή ,θα τα καταφέρεις μ'ότι κιαν καταπιαστείς


Γιάννης